Коморски острови

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Коморски острови

Имоти за продажба в Коморски острови

Съюзът на Коморските острови е островна държава в Източна Африка в северния край на Мозамбикския канал, в Индийския океан, между Мадагаскар и Мозамбик.

Мороний е градът на Коморските острови и от 1962 г. той е и столица.

Съюзът на фирмите е източник на удовлетворение за индустрията и риболова.

Пазарът на имоти за продажба в Коморските острови е нараснал през последните години, но това не ни засяга да очакваме големи количества и качествени имоти при продажбите в Коморските острови.

Ръстът на имотите за продажба в Коморските острови през последните години е тенденцията на международна помощ за тази страна, увеличаването на туризма, икономическите свойства и отношенията с Франция.

Преди да закупите имот за продажба в Коморските острови, трябва да знаете, че има високи разходи за инфраструктура и икономическото развитие прави тази страна интересен пазар на недвижими имоти за развиваща се африканска нация.

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB